donderdag 1 oktober 2015

Maurice Adviseert & Rilana Ontzorgt



Klinkt goed of niet? Maar een beetje concreter mag ook wel. Vandaar deze blog.

Mogen wij ons even voorstellen?
Maurice is al jaren in de verzekeringsbranche werkzaam en zwaait sinds 2007 de scepter bij Weidema Assurantiën. Daar komt in 2008 Rilana in beeld. Zakelijk dan :). Sinds die tijd draait zij het administratieve deel. In 2009 hun eerste kind, 2010 het tweede (en inderdaad...we hebben er geen gras over laten groeien :)) en zo combineert Rilana het moederschap en werk. Nu beide kids naar school zijn is er meer ruimte en tijd om Weidema Assurantiën een zgn. boost te geven.

Insteek
Leuk dat woord 'boost' maar wat is de insteek? Wat is de lijn? Ons inziens moet je dan terug naar de basis. Waar zijn wij goed in? Wat hebben we te bieden en hoe maken we dat kenbaar? Maurice is - vinden wij ;) - een ster in het omgaan met mensen, een zgn, mensen-mens. Warm, houdt van praten, regelen en geven. Rilana wat zakelijker misschien, ook dol op mensen, geven en praten en mensen ontzorgen. Verzekeringskennis zit bij Maurice, administratie/financiën en andere zaken (aanvullend gelukkig) bij Rilana. Samen willen ze bijdragen om hun klanten te vertroetelen, te ontzorgen....hun klanten in dat warme bad te laten stappen waar ze dan heerlijk in kunnen blijven liggen...... 


De 'boost'
Wat willen we nou eigenlijk? Dat de klant bij ons binnenkomt en zijn verzekeringen onderbrengt bij ons, de energie laat verzorgen en laten besparen, als er vragen zijn op gebied van privé financiën, dan die door ons laten beantwoorden. Kortom: als jij als 'klant' hulp nodig hebt, kun je ons vragen je te helpen. Jij hebt hebt een aannemer nodig? We kunnen je adviseren en in contact brengen. Heb je steun nodig bij je administratie maar geen tijd? Rilana helpt je graag. Pensioenen geen overzicht? Maurice is there to rescue :). Je snapt al: Weidema krijgt een boost omdat we meer voor jou willen betekenen!


Hoe dan?
Hoe we dat willen doen? Allereerst kenbaar maken wat we doen. Dus via blogs, aanpassing van onze site EN jullie hulp. Misschien mis je trouwens iets of vindt je dat we wel een andere naam kunnen gebruiken of heb je andere ideeën... we staan voor alles open! De blogs dienen als informatievoorziening voor jou als klant. Daar heb je dus ook inspraak in. Wil je graag iets weten en dat terug vinden in een blog? Mail ons! Ten tweede, willen we natuurlijk meer mensen bereiken dan we al doen. Dus mocht je iemand kennen die onze superkrachten wel kan gebruiken, laat het ons weten. We helpen graag! Want.... Maurice Adviseert, Rilana Ontzorgt, samen bevelen we aan en zijn wij .......Weidema Assurantiën !

WELKOM!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten