donderdag 15 oktober 2015

Too good to be true

Too good to be true...
Ken je dat? Dat er een aanbieding of slogan voorbij komt en dat je denkt: dat zal wel. Zit vast een addertje onder het gras. Als het te mooi om waar te zijn is, dan is het natuurlijk niet waar...

Oproep
Zo deden we tweeënhalve week geleden een oproep aan mensen die financieel in zulk zwaar weer zitten om ze gratis te ondersteunen en helpen. Aanmelden zeiden we via een PB. De oproep was een daverend succes ......NOT. 

Bijdrage
Wij (Maurice & ik) hebben ons suf gepiekerd waarom er niemand heeft gereageerd. Dat er niemand is die het financieel zwaar heeft durven we te betwijfelen. Misschien uit schaamte ? Nergens voor nodig!!! Alle informatie die wij krijgen blijft bij ons. Weet ook dat wij vanuit Weidema Assurantiën veel informatie van onze klanten krijgen, vanzelfsprekend beschamen wij dat vertrouwen niet, dus ook niet van jou.

Of misschien omdat men dus denkt dat het toch niet waar kan zijn. Daarom dus deze blog om de achterliggende gedachte weer te geven, namelijk dat Maurice & ik een bijdrage aan de maatschappij willen brengen. We weten dat veel mensen het zwaar hebben en soms is het gewoon fijn als je een ander dan uit de brand kunt helpen.

What is the catch? Hoe werkt het?
Wij kijken naar alle maandelijkse kosten en gaan daarin snijden. Denk hierbij aan energie, verzekeringen, telefoon en dergelijke. Verzekeringen bieden wij 20% goedkoper aan, te weten onze revenuen gaan terug naar deze perso(o)nen die onze hulp nodig hebben. Zo kunnen wij voor degene die onze hulp nodig heeft daadwerkelijk iets betekenen en hopen we dat diegene er weer bovenop komt.

Aanmelden
Dusssss......ook al lijkt het dus too good to be true, soms is het gewoon 'true'. Aarzel daarom niet en neem contact met ons op. We helpen je echt graag verder!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten